h1

About

Gull og gråstein.. Opptur og nedtur.. Hurra for det vanlige livet!

Det er mange grunner til at man begynner å blogge. Jeg begynte å blogge etter at jeg i første svangerskapspermisjon oppdaget fenomenet blogging. Jeg ble så utrolig svett, stressa og sliten av alt det perfekte som møtte meg out there. Jeg tenkte vel noe sånn som at «Faen heller! Her er det lite perfekt å by på, men jeg har det jammen ålreit likevel». Og det fikk jeg behov for å dele. Det funker selv om man ikke har strigla hus, til en hver tid riktige outfiter, barn som har hårspenner som matcher skoa eller forhold som daglig diskuterer meningen med livet over et glass tung rødvin og hjemmelagde kanapeer. Etter å ha blitt litt mer kjent i bloggenes verden, har jeg oppdaget at det er flere som tenker som meg, men fordi jeg har funnet ut at jeg liker å blogge, har jeg endt opp med at jeg forsetter og bjuda. På mig själv.

Sånn rent faktisk, så er jeg 35 år, mamma til to, samboer til en og lærer. Jeg har en lei tendens til å prate, og sikkert også skrive, før jeg tenker, så jeg føler at det kjennes ok å skrive relativt anonymt. Sånn at jeg slipper de kjente søvnløse nettene som fort kan komme etter at munnen på uforklarligvis har tatt over for hjernen. Jeg har en lei tendens til å havne, jeg vil påstå uforskyldt, i kleine situasjoner, noe som i grunn kan gjøre meg ganske sliten av meg selv.

Jeg tenker at det hjelper å dele.

Mail meg gjerne på

husfrue@yahoo.no

Reklamer

3 kommentarer

  1. Hei, Hur gör man för att komma i kontakt med dig? Maila mig gärna dina kontaktuppgifter: erica.magnergard@familieprat.noLegg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s