h1

Sporty spice wannabe

desember 5, 2012

Jeg synes det er menneskerett å klage på været. Så jeg klager. Nå er det kaldt,asså. Og man må være enten dum eller småbarnsmor hvis man beveger seg ut uten hansker i denne kulda. Eller begge deler. Jaja.

Jeg har i hvert fall vært på trening «igjen». I dag ble jeg svært klar over at jeg i mitt nye hjem skal ha helfigurspeil i gangen. Sånn at jeg slipper flere treningssentersjokk. For der spares det ikke på speil. Ikke det at jeg er sånn at jeg sminker meg før jeg drar på trening, men det går jo an å gjøre sitt for å være sånn nogenlunde representabel rent klesmessig,da. Heldigvis var jeg på en time med en instruktør jeg har svært så sansen for. En som starter timen med å si hvor mye ribbe hun har spist. Sånt liker jeg. Takke meg til det, fremfor de som oppfordrer alle til å gå hjem å spise noe godt etter treningen. For eksempel en halv boks cottage cheese med et kvart eple og litt kanel. Takk, men nei takk. Jeg synes det er veldig ok å være på time med en instruktør som ikke lager trutmunn i speilet. En som gir uttrykk for at hun synes det er hyggelig at du kom på trening og som sier at Nei, kjære vene! Det er sunt med en treningspause i ny og ne, når du unnskylder ditt tilbakevendene fravær. Mulig ikke det er disse instruktørene som gir deg best treningsutbytte, men de får i hvert fall meg til å komme tilbake på treningen med (u)jevne mellomrom.

Jeg har for øvrig gjort alvor av mitt prosjekt  «Lure sønnen til å tro at langrenn er livet». I 10 minus og en halv centimeter snø, har mor og sønn ikledd seg refleksvester og gått på ski rundt huset. Med sang og spill i moroland. Jeg klarte meg overraskende bra, både rent teknisk, men ikke minst pedagogisk. Han gråt når vi måtte inn for å unngå forfrysning og risk for å gå glipp av et eneste minutt av episode 5 av Julekongen. Skulle ikke forundre meg om jeg oppfostrer den nye Northug. (Jo, det skulle det).

Men det hadde vært kult, da. Og så kunne jeg sagt at -joda, vi har vært veldig opptatt av turer i skog og mark, og i fjellheimen spesielt. Han løp på ski fra han var en håndfull stor, ja, det var NESTEN så jeg hadde vansker med å følge med, enda han bare var 13 år. Når NRK ville ha en kommentar fra gullvinnerens stolte mor. Som mest sannsynlig var kledd i en slags drakt fremfor vinterklær. Og som stilte med tung sminke som muligens så bra ut i fem minutter etter hun hadde påført den. Alle hadde sett at- hun der gjør hva som helst for å komme på TV, stakkars unge.

Og vips får jeg tilbud om å være med på 71 grader nord.

Men da rakner det. Noe så forferdelig også.

Jeg tror jeg bør satse på noe annet.

Dessuten er det jo Korslaget jeg har lyst til å være med på.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: