h1

Tanken er god

desember 2, 2012

Sunday, fun day og status for uka.

1. Jeg har gått på en sukkersmell. Eller, to, da. Jeg tenkte at når jeg først sprakk i går, så kunne jeg sprekke litt i dag også. Merkelig hvor fornuftig dette hørtes ut i gjerningsøyeblikket. Jeg forbanner nisser og grantenning og godteposer, og tar meg en gelèfisk til. Nå er det uansett tomt snart. (Beklager, sønn). Fordelen er at det er mandag i morgen, da passer det bra å begynne på nytt.

2. Jeg har gått på en treningssmell. Det vil si, jeg har ikke trent i det hele tatt. Og jeg som har lagt lista lavt. Jaja. Fortsatt mandag i morra.

3. Jeg har gått på en sminkesmell. Etter «bli-sminket-i-kjøpesenter-fadesen» på fredag, tenkte jeg at jeg skulle omsette de «enkle» tipsene jeg fikk i praksis i helgen. Med to voksne hjemme, følte jeg at jeg hadde anledning til å følge 11-trinnsoppskriften for å se om jeg fikk det til å funke. (Jeg overdriver ikke, det ER 11 ulike operasjoner for å komme i mål med denne naturlige og enkle hverdagssminken). Jeg fant ut følgende:

  • Dette tar lang tid, altfor lang tid
  • Dette gir lite resultat, jeg har ikke fått flere komplimenter enn vanlig (0), jeg har ikke tatt meg bedre ut på bilder enn vanlig (tvert i mot), mannen har verken måpt, slått hendene sammen eller gått i bakken når han har sett meg (Muligens èn gang, men da av latter. Jeg hadde satsa hardt på leppefarge).
  • Jeg føler meg ikke bedre av all sparklingen
  • Jeg har fått sminkemerker på klærne mine
  • Jeg ser ut som et monster fra en dogmefilm 2 timer etter påført sminke, hovedsaklig grunnet kløe i øyne.
  • Den tryllepennen hun konsulenten prakket på meg, har ingen magiske evner hva jeg kan se. Disse optiske illusjonene hun lovte etter bruk, funker ikke

Jeg tror altså ikke dette er noe jeg kommer til å fortsette med.

Nå skal jeg gå en runde eller to med meg selv vedrørende akseptabel atferd resten av kvelden. (Dette dreier seg hovedsakelig om sukker).

Viljestyrke, treng deg på—————–

Reklame

One comment

  1. Jaja, godt det er mandag i dag. Blanke ark osv..Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: