h1

Problemløsning

november 29, 2012

Når man er ferdig med «å-fyyyy-f-hvis-du-ikke-sover-mer-enn 40-min-i-strekk-nå-så-KLIKKER-jeg-stadiet», så rekker man å tenke en hel del. Bekymre seg, ja, absolutt, men også tenke. Jeg har løst en del verdensproblemer de siste nettene. Kombinasjonen trøtt, smarttelefon, mørke og aviser er optimal for gode tanker. Flere burde jobbe sånn. Jeg tror jeg skal komme tilbake til de løsningene mine, for etter nå å ha prøvd å gjengi de, så ser jeg at de muligens ikke gjør seg like bra nedskrevet som i mitt hode i natt.

Men man har da andre problemer enn verdensproblemer å løse også. Sine egne, for eksempel. Jeg er ekstremt dårlig på glatt føre. Ikke i bil, da merker jeg ikke at det er glatt før jeg sklir, men til bens. Jeg synes det er vanskelig nok å gå i bratt nedover bakke med grus, når isen kommer er jo dette et mareritt. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg er så redd for å tryne, jeg burde jo strengt talt være vant til det. Jeg er ikke redd for å slå meg, men jeg er redd for oppmerksomheten disse fallene medfører. For det takler jeg så dårlig. Det er så flaut. Å tryne. Enkelt og greit. I fjor var jeg jo gravid på denne tiden, så da gjorde jeg det jeg har ventet på i flere år: JEG KJØPTE MEG BRODDER. For man kan jo ikke tryne på glatta når man er gravid. Og nå kommer problemet. For nå er jeg ikke gravid. Men jeg er fortsatt ubalansert. Og jeg er snart i midten av tredve-åra. Er det legitimt å bruke brodder da? Nei? Jeg LO av brodder for kanskje 5 år siden. Nå ser jeg på det som en aldeles genial oppfinnelse. Men jeg tror kanskje ikke det vil være med på å styrke mitt ønske om å fortsatt være ungdommelig mens jeg blir eldre med stil. Jeg har ikke klart å finne en løsning på dette, tar gjerne imot innspill.

Jeg tror jeg skal komme med et skjønnhetstips i steden. Jeg synes det er så artig å tipse, vurderer en «dagens husfruetips» i bloggen. Men jeg har strengt talt ikke så mange tips å komme med. Tilbake til skjønnhet. I den grad føtter kan ha noe som helst med skjønnhet å gjøre. Det har det jo ikke, absolutt ikke. Men det er skjønnere med føtter som ikke har en cm med ekstra hud og sprekker overalt enn de som har det. Og jeg har inntrykk av at majoriteten av mine lesere, som meg, ikke prioriterer månedlig fotpleie eller egenstell av denne kroppsdelen. Og nå når man skal på med strømpebukser og styr, så er det jo en del utfordringer knyttet til dette. Da er det greit med alle utfordringer man kan slippe unna. Og jeg har funnet løsningen på hvordan man unngår skrapelyd og til og med hull når man putter foten i strømpebuksa: Locobase LPL. Kjøpes på apoteket. Tror det er en slags alt mulig krem, men den gjør i hvert fall nytta til overnevnte formål. Og jeg vet hva jeg snakker om.

For å si det sånn.

Reklame

One comment

  1. Hm, angående brodder- det skal ihvertfall jeg ha, får bare føle meg gammel 🙂 Det er så utrolig fort gjort å falle og skade seg- sitter med benet hevet og humper rundt på krykker. Vondt er det og. Blææh!Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: