h1

Big news?

november 26, 2012

Jeg er nok ikke kvalifisert til å kalle meg sportsidiot. Og det er rett og rimelig. Men jeg er sånn helt vanlig interessert i sport. Jeg tror jeg kan reglene i de fleste idrettsgrener og jeg liker å se litt sport på TV. Håndball, fotball og ski. Helst. Jeg vet imidlertid sånn nogenlunde hva som skjer i andre idretter også, og tror jeg kan plassere de fleste toppidrettsutøverene her til lands. Mulig dette skyldes min interesse for folk fremfor idrett, men uansett. Jeg skjønner at idrett er lidenskap for mange. Jeg kan selv la meg rive med og både banne og felle gledestårer under en spennende og viktig håndballkamp, men stort sett har jeg et kontrollert forhold til sport.

Derfor blir jeg både overrasket og matt når jeg våkner og ser toppsaken på VG nett. Petter Solberg har muligens kjørt sitt siste rally VM. Står det. Med store bokstaver. Ved siden av er det et bilde av en kræsja bil. Og i underteksten kan man lese Les hele saken her og Del ditt beste Petter Solberg-minne her. Det stod også Utolig trist! Jeg trodde Petter lå livstruende skadd på sykehus, men det gjorde han heldigvis ikke. Bildet var fra en tidligere kræsj. Og saken dreide seg om økonomi. Jeg synes det er så merkelig, bare. Hovedsak i landets største avis. Og jeg lurer på for hvilke lesere dette kan sies å være det viktigste som har skjedd i løpet av natta. Ikke et vondt ord om Petter Solberg, sympatisk fyr det, men det har vel skjedd mer alvorlige ting i den siste tiden? Synes det er rart..

Rart det også å lese at Fruen selv (www.fotballfrue.no) har pyntet juletreet i helgen. Litt tidlig etter min smak. Kunne imidlertid vært interessant å se hvordan vår litt for trange stue hadde sett ut om en måned. Med et tre, en 3-åring og en overnysgjerrig baby som må kjenne på alt. Og en husfrue som helst unngår daglige runder med støvsugeren. Men adventstjerna skal snart opp! Og kalenderene henger på veggen, dog uten gaver. I år synes jeg, fru hastverk er lastverk, at jeg har vært veldig lur. Ungene får nemlig en lapp hver dag, hvor det for eksempel står «I dag finner du skatten under sofaen!» Det er jo helt genialt for sånne som meg, for da slipper jeg å pakke og kjøpe alle gavene på en gang. Tar heller et skippertak i ny og ne. Perfekt. Uansett, jeg er skikkelig glad i denne tiden her, men jeg kjenner at det er helt greit å vente noen uker med treet. Og når jeg først er inne på frua igjen, så må jeg bare informere om at hun i dag har brukt altfor mange timer på å legge make-up på øynene. Jeg tuller ikke, hun skriver det selv. ALTFOR MANGE TIMER. Riktig nok skulle hun ha sotede øyne, men timer?? Jeg som egentlig liker å se på meg selv som halv-jålete til tider, ser jo at jeg mislykkes totalt her også. Jeg anser halvannen time på badet før en fest som skikkelig luksus, og da er all-inclusive. Dusjen og påkledningen og alt. Jaja. Jeg klarer bare ikke slutte med denne fascinasjonen..

Og sukkerkuttet? Går fint det. Selvom jeg jukser bittelitt. På dag 1. Med tyggis og Tab.

Men ikke så mye,asså.

 

Reklame

8 kommentarer

 1. Det er visst mange som pynter nå – til jul. Ganske sprøtt synes jeg. Har inntrykk at de fleste av dem er lei jula 1.juledag.


  • Vi pleier å pynte juletreet ca. 20.desember, synes egentlig det er tidlig jeg, men! 😉


 2. Denna frua reiser til mexico og blir borte til rett før jul. Også har hu fake tre. Derfor denne pytinga… Skulle ønske det var vi som skulle til mexico gitt. Kanskje ikke i adventstida, men de to siste ukene i nov feks. Det hadde vært noe…


  • Ho skal ha for fyldig og fint tre, i hvert fall. Noe annet enn de slanke som pleier å befinne seg her til gards.. Mexico,ja.. Om 20 år,kanskje??


 3. He he, tyggis og Tab er ikke sukker, går heeeelt fint det 🙂
  Artig blogg, og nye innlegg hver dag 🙂 Me LIKE 😉


  • Jeg er litt usikker på om det er lov med sånn tøysesukker, men ok, da! 🙂


 4. Haha! Timer på øyensminke!! Jaja.. Fascinerende. Dag 2 uten sukker. Cupcakes på jobb. For et helvete!! Men jeg klarte meg med å lukte på dem mens jeg spiste en gulrot og hatet livet. Hold ut!


  • Imponert!! Jeg har observert at alle store Freiasjokolader selges til 2 for 30 kroner. Bare observert. Men jeg har tenkt en del på det.Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: