h1

Dumb

november 20, 2012

Det er veldig fint å ha permisjon. Norge er et godt land å få barn i. Jeg koser meg veldig med permisjon. Snuser på baby, går på kafè, prater i telefonen med andre permisjonsvenninner, har det i grunn veldig fint. Men jeg blir ikke så veldig lur av det. Jeg blir heller ganske snever. Muligens begrenset. Det blir mye babysnakk. Jeg føler at jeg har masse å bidra med både når det gjelder babymat, bleietyper og Ferbers metode. Jeg kan snakke et kvarter om bleieutslett, tannfrembrudd eller familielogistikk.

I dag gikk det opp for meg at jeg ikke har åpnet en avis på to uker. Jeg har ikke sett en hel nyhetssendig på det jeg kan huske. De sendes nemlig som regel i «nå-har-jeg-mistet-sutten-og-gråter-en-skvett»-øyeblikket. Jeg har glemt elementære rettskrivingsregler og må tenke meg nøye om før jeg skriver blandt eller blant. Sågar google det. Jeg har blitt vant til å tenke at fire timers sammenhengende søvn er luksus. Jeg er konstant trøtt og kjenner at jeg har problemer med å følge med i samtaler som tidligere ville engasjert meg. Jeg orker ikke følge med på min favorittserie, kvalitetssterke Hotel Cæsar, når de diskuterer aksjefordeling. 6% meg her og 20% meg der. Aksjemajoritet og taktikk. Det går ikke inn i min overfylte hjerne.

Det er bare så rart at den er overfylt med ting som ikke var der før. Jeg håper bare indelig at det som pleide å være der er lagra på et vis. Jeg klarer jo ikke tenke meg til hvordan hjernen egentlig fungerer, men jeg har  vondt for å tro at allerede tilvervet kunnskap bare kan forsvinne? Da sliter jeg, i så fall.

Fordi egentlig er jeg ganske glup. Og det ville vært forbaska synd om det har gått over.

4 kommentarer

  1. Du får være glad for at du en gang var glup. Sånn tenker jeg.


    • Sant. Så får jeg bare ta det som en bonus hvis det skulle komme tilbake.


  2. Det kommer tllbake, vær du trygg!


  3. Tro meg, «babybobla» sprekker en dag – og da forstår du igjen mer av verden utafor… Kos deg i «bobla» di, du. Akkurat nå er det som skjer inni den veldig viktig… 🙂Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: