h1

Mens vi venter på styggdommen

november 7, 2012

Jeg bare venter på at prikkene skal innta mitt legeme, men foreløpig holder de avstand. Positiv som jeg er, så har jeg vondt for å tro at det vil vedvare. Fraværet, altså. Jeg har også forberedt meg på at alle mine prikker kommer til å samles på et sted. I ansiktet. Men det er greit det. Jeg er jo ikke ute blandt folk for tiden likevel, så.

Fordelen med prikkesjau i heimen, er mange. I natt, for eksempel, har jeg hatt uplanlagt valgvake. Jeg var der. Hele tiden. Jeg skal ikke uttale meg nevneverdig om resultatet, men jeg er fornøyd. En annen klar fordel, er at halve dagen tilbringes i pysjamas. Det blir en slags 1.juledag-stemning i begynnelsen av november. At man får sympatispise is med sin håpefulle, må også sies å være en fordel. I tillegg kan man aktivisere barnet med filmtitting, uten spor av dårlig samvittighet. Og når barnet ser på film, kan man selv gjøre andre nyttige ting. Som å surfe på nettet etter kupp.

Men jeg har lufta meg i dag,asså. Samboer ble hjemme fra jobb i dag, og jammen fikk jeg ikke tatt en tur på trening. (Det er jo en uke siden jeg prøvde sist. Og mislyktes). Det var min første tur ut av huset siden søndag. Merka at det ikke er mange dagene til innendørs som skal til før jeg utvikler alvorlig sosial angst. Jeg ble litt paff da jeg kom til treningssenteret og så i speilet at man så tydelig kunne se at jeg ikke hadde vært ute blant folk på en stund. Eller tatt meg bryet med å se meg i speilet. Eller bruke balsam. Midt under en knebøy, observerte jeg også at trenigsbuksa var på altfor god vei ned, men fordelen med det, var at jeg kunne ta en god «dra-opp-buksa-skikkelig»-pause, slik at de andre var ferdige med knebøyen da jeg var klar igjen.

Man må jo passe på at man ikke blir FOR godt trent også.

Nå har den dårlige samvittigheten likevel inntatt meg. Jeg leste nemlig et sted at sjokolademelk er noe av det bedre du kan gi kroppen etter en treningsøkt. Med tanke på at jeg eeeelsker o`boy, er dette en god nyhet. O`boy med mye sjokoladepulver og lite melk, med i utgangspunktet god samvittighet. Men så slo det meg her.. At med tanke på at sønnen ikke får i seg noe annet enn nevnte sjokolademelk, var det i grunn ikke moderlig og godhjerta av meg å forsyne meg med resten.

Jeg skal gjøre opp for meg nå. Er i grunn greit å få kommet seg i butikken.

Før prikkene tar meg.

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: